Tiparituri comerciale

Puteti sa va promovati afacerea sau imaginea firmei dumneavoastra utilizand o multitudine de produse tiparite pe suport de hartie sau carton ofset, dublu si triplu cretat, cartoane cromo, duplex, cartoane colorate in masa, hartie speciala pentru etichete, hartie autocopiativa, autocolanta, hartie si cartoane transparente, intre 60 şi 300 gr/mp, etc.

Printre produsele de baza putem enumera: pliante, flyere, leaflete ,etichete diverse, brosuri, mape, afise, cataloage, foi volante, pungi hartie, plicuri personalizate sau albe, carti de vizita, agende, calendare pe diferite tipuri de hartie si carton.

Tiparul poate fi executat incepand de la o culoare pana la policromie fata+verso. Finisarea poate fi facuta prin plastifiere mata sau lucioasa, lacuire mata sau UV, totala sau selective, in functie de solicitarile clientului.

Carduri

Carduri de hartie sau pvc: de fidelizare, carduri breloc, cu cod de bare, magnetice samd.

Produse speciale:

Necesitatea securizarii informatiei printate pe hartie, din momentul printarii si pana ajunge la destinatarul infomatiei, a dus la crearea unor produse special din hartie cum sunt plicurile securizate.

Produse executate pentru securitatea transmiterii informatiei:

  • plicuri securizate de salarii (executate in seturi modul continuu in doua sau trei exemplare cu amorse de rupere si lipire atat longitudinale cat si transversale)

  • plicuri pin (executate in seturi modul continuu in doua sau trei exemplare cu amorse de rupere si lipire atat longitudinale cat si transversale)

  • plicuri special pt curierat: tip AWB.

Produse de birotica si papetarie:

Societatea noastra este distribuitor al binecunoscutelor produse de birotica si papetarie marca Bic. Mai multe detalii pe :

ro.bicworld.com.

SERVICII

Servicii de procesare electronica a datelor variabile, servicii de imprimare digitala, servicii de finisare automata, insert in plicuri si expediere a corespondentei, aplicatii dezvoltate pentru: institutii de stat, domeniul financiar bancar, asigurari si reasigurari, telecomunicatii, furnizorii de servicii si industrii.

Job-uri de tip: biling, direct mailing, extrase de cont, ISN, fluturasi de salarii, corespondenta fidelizare, etc.